Om

Jag heter Jonas Larsson, är svag för saltgurka och gillar snälla människor. Träna Med Mig är en blogg om träning och lite om livet. Eller den var det förr. Nu är den i aktiv vila vilket i praktiken innebär att jag inte postar något alls. Inte godkänt alls men it is what it is.

Bor just nu i Helsingborg. Innan bodde jag i Halmstad och innan det i Åre. Har spelat tennis, pingis, basket, fotboll och ishockey. Valde till slut att satsa på hockey när jag var runt 14 år. Nu för tiden är det mer löpning och morgondopp i livet. Bland annat.

Har varit pojklagstränare i ishockey och ungdomstränare i fotboll. Fuskat som hjälptränare i pingis. Är certifierad Personlig Tränare (inget killgissande här inte), utbildad Crossfit-instruktör utan buckliga muskler att skryta med. Ligger bakom Julpromenaden i Nyköping och Tågabacken Walk and Run i Helsingborg. Det sista blev ingen succé men ändå.

Nästan alla som hittar hit har sökt på något som handlar om att träna hemma. I en tid när alla har mycket att göra är det kanske inte så konstigt. Om du har fem minuter över kanske #enfemma kan vara något för dig. Så. Nu har jag berättat klart. Tack för att du läste.

PS. Höll på att glömma. Titta här om du missat min Youtube-kanal. Jag pratar om livet och när allt inte går spikrakt uppåt. Precis som med vanlig träning drabbas vi ibland av formsvackor i vardagen. Jag tror vi kan och behöver träna mer på att hantera det.

Scroll to top