Om

Jag heter Jonas Larsson, är svag för saltgurka och gillar snälla människor. Träna Med Mig är en blogg om träning och livet. Eller den var det förr. Nu är den i aktiv vila, vilket i praktiken innebär att jag inte postar något alls. Inte godkänt, men it is what it is.

Bor just nu i Helsingborg. Innan bodde jag i Halmstad och innan det i Åre. Har spelat tennis, pingis, basket, fotboll och ishockey. Valde till slut att satsa på ishockey när jag var runt 14 år. Nu för tiden är det mer löpning och morgondopp som gäller. Bland annat.

Har varit pojklagstränare i ishockey och ungdomstränare i fotboll. Fuskat som hjälptränare i pingis. Är certifierad Personlig Tränare (inget killgissande här inte), är dessutom en utbildad Crossfit-instruktör utan buckliga muskler. Ligger bakom Julpromenaden i Nyköping och Tågabacken Walk and Run i Helsingborg. Det sista blev ingen succé men ändå.

Nästan alla som hittar hit har sökt på något som handlar om att träna hemma. I en tid när alla har mycket att göra är det kanske inte så konstigt. Om du har fem minuter över kanske #enfemma kan vara något för dig. Så. Nu har jag berättat klart. Tack för att du läste.

PS. Höll på att glömma. Titta här. Jag pratar om livet och när allt inte går spikrakt uppåt. Precis som med vanlig träning drabbas vi ibland av formsvackor i vardagen. Jag tror vi kan och behöver träna mer på att acceptera det.

Efter PS. Jag har startat en podcast. Inte helt oväntat handlar den om det jag skrev om i stycket ovanför. Här kan du lyssna på Vad är meningen med hela skiten? En podcast om existentiell kreativitet, formsvackor och utveckling. Finns där poddar finns.

Rulla till toppen