Om Träna med mig

Träna Med Mig är en blogg om träning. Eller den var det i alla fall förr. Nu är den i aktiv vila vilket i praktiken innebär att jag uppdaterar WordPress men inte postar något på bloggen. Inte godkänt alls men it is what it is. 

Jag som skrev förr heter i alla fall Jonas Larsson och bor i Helsingborg. Innan bodde jag i Halmstad och innan det i Åre. 

Eftersom jag är så gammal har jag hunnit prova olika saker. Har spelat tennis, pingis, basket, fotboll och ishockey. Valde som 14-åring att satsa på ishockey. När jag blev vuxen-vuxen blev jag kär i att springa. Gärna lite längre och utanför upptrampade stigar. 
Varit pojklagstränare i ishockey och ungdomstränare i fotboll under sju år. Fuskat som hjälptränare i pingis och varit personlig tränare under många år. Utbildad Crossfit-instruktör.  

Ligger bakom Julpromenaden i Nyköping och Tågabacken Walk and Run i Helsingborg.

Nästan alla som hittar hit har sökt på något som handlar om att träna hemma. I en tid när alla har mycket att göra är det kanske inte så konstigt. Om du har fem minuter över kanske #enfemma kan vara något för dig.

Så. Nu har jag berättat klart. Tack för att du läste.