En träningsresa och några böcker.

Jag älskar att läsa. Särskilt faktaböcker. Problemet just nu är att jag köper fler böcker än jag hinner med att läsa. Därför har jag infört köpstopp tills dess att jag har betat av några stycken. Lite som att rensa garderoben innan man köper nya kläder.

Jag älskar också att träna. Är ingen fanatiker, utan mer att jag mår väldigt bra av det. Fysiskt och psykiskt.

Gillar även att träna andra. Det är en fantastisk kick att få vara en del av någon annans upplevelse och utveckling. Dela mot- och medgångar.

Gillar du att läsa? Och träna? Skulle du vilja läsa och träna någon annanstans än hemma? Resa bort. Tillsammans med mig och några andra. Jag tänker mig en träning- och bokcirkelresa. Vi tränar, läser, pratar och mår bra. Hur låter det?

En bok som jag läser nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.