Katarina Lorenz är grym på att peppa andra.

För ett par dagar sedan svarade Jerry Silfwer på några frågor inför helgens gruppträning i Stockholm. Idag är det Katarina Lorenz tur.


Hej Katarina!

Katarina Lorenz1. Vad är du grym på?

Är grym på att se och peppa andra, oavsett sport. Jag ser och bekräftar det andra är bra på och hejar på när de gör framsteg eller satsar lite extra.

2. Saker du vill jobba på?

Jag vill bli lättare, snabbare i löpningen, få min rumpa fastare och mina armars gäddhäng att försvinna.

3. Hur är en bra coach/tränare?

En som hjälper mig utifrån där jag står, och hjälper mig komma dit jag vill, inte dit den vill. Med pepp, goda råd och ett program att följa, som jag kan anpassa till min varannan vecka-vardag.

4. Ditt bästa träningsminne?

När jag sprang min första mil förra året. Jag grät av lycka och stolthet. Jag lyckades uppnå en dröm. Med din hjälp, Jonas! Är dig evigt tacksam för det.

5. Vilka förväntningar har du inför att Träna Med Mig?

Att vädret är schysst, att jag inte är tröttast och att jag lyckas behålla en bra hållning fast jag fått mig en rejäl genomkörare.

6. Och till sist, vad vill du fråga Jonas om?

Hur ska jag som saknar tålamod orka vänta in mina resultat som verkar dröja?

Intressant fråga, som jag tror många känner igen sig i.

Du är ju värsta löparen ju, så jag vet inte riktigt vilka resultat du menar. Tror det kan hjälpa dig att ha flera delmål på vägen. Realistiska utifrån hur mycket tid det tar, vilken arbetsinsats som krävs mm. Säg till på söndag, om du vill, så kan vi prata några ord om vilka dina mål är.

Du kanske behöver skruva på något i din träning för att bli mer nöjd på vägen mot ditt stora mål? Eller så landar du i att du är bra som du är och kör på som vanligt. Det har ju gått väldigt bra hittills, måste jag säga. Heja dig!

Ska blir kul att ses på söndag. Ladda med en juste frukost, så kör vi ett bra pass sen!

Hej från mig.

Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.