Om

Träna Med Mig är en blogg om träning och livet. Eller den var det förr. Nu är den i aktiv vila, vilket i praktiken innebär att jag inte postar något alls. Inte godkänt, men it is what it is. Jag heter Jonas Larsson, är svag för saltgurka och gillar snälla människor.

Bor just nu i Helsingborg. Innan i Halmstad och innan det i Åre. Har spelat tennis, pingis, basket, fotboll och ishockey. Valde till slut att satsa på hockey när jag var runt 14 år. Nu för tiden är det mer yin yoga och morgondopp som gäller.

Har varit pojklagstränare i ishockey och ungdomstränare i fotboll. Fuskat som hjälptränare i pingis. Är certifierad personlig tränare (inget killgissande här inte) och utbildad crossfit-instruktör utan buckliga muskler. Ligger bakom Julpromenaden i Nyköping och Tågabacken Walk and Run i Helsingborg.

Nästan alla som hittar hit har sökt på något som handlar om att träna hemma. I en tid när alla har mycket att göra är det kanske inte så konstigt. Om du har fem minuter över kanske #enfemma är något för dig?

Precis som med vanlig träning drabbas vi ibland av formsvackor i livet. Jag tror vi kan och behöver träna mer på att omfamna dem.

Apropå formsvackor så startade jag en podcast i början av 2020. Här kan du lyssna på Vad är meningen med hela skiten? En podcast om existentiell kreativitet, formsvackor och utveckling. Finns där poddar finns.

Kanske händer det något på https://jonaslarsson.work framöver. Vi får se.

Så. Nu har jag berättat klart. Tack för att du läste.