Yoga is the shit.

I veckan gick jag på yoga för andra gången i mitt liv. Ashtanga tror jag det var. Fokus under passet var att jobba med rotationer. Passet höll på i 90 minuter. Så skönt.

I yogan jobbar man framför allt med andning och olika positioner. Jag försökte göra så bra jag kunde. Tänkte inte på något annat under passet, utan kände mig helt och hållet där och då. Så är det inte när jag springer. Då tänker jag på en massa saker. Gillar att det är olika.

Kände mig inte direkt som en krigare, men här är jag i en position som ska likna den. Bilden är från när jag utbildade mig till Personlig Tränare. Just i det här avsnittet läste vi Biomekanik. Det handlade om tyndpunkt, kraft, vridande moment mm. Intessant hur allt hänger ihop.

Krigaren

Det här är nr. 010 av 100 inlägg i utmaningen #Blogg100.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.