Vilken träning får dig att le?

Häromdagen ställde jag några frågor på Facebook. Tycker själv det är kul att läsa hur andra tränar, vad man gillar och varför. Extra plus är att andra kan hjälpa till och tipsa om saker jag inte har koll på.

Frågorna jag ställde:

1.Vilken typ av träning tycker du är roligast

2. Varför?

3. Hur kom det sig att du började med just den träningen?

Svara i en kommentar. Guldstjärna i boken om du framöver testar att träna något som någon annan gillar. Alltså något du inte tidigare provat på, men kanske varit nyfiken på.

Mina svar

 1. Kondition och styrka där jag tränar hela kroppen. Kanske låter lite flummigt, men jag gillar t.ex. styrketräning där många muskler är inkopplade. Inte att köra biceps i en maskin på gymmet. Älskar att springa. Nöjer mig så.

2. När jag var ung tränade jag för att bli en bättre hockeyspelare. All träning handlade om det. Man blir ju bra på det man tränar, så enkelt är det. Nu är målet att jag vill bli starkare/smidigare, lära mig mer om min kropp och fortsätta må bra. Så all träning där jag känner att jag utvecklas och lär mig något är roligt.

3. Löpningen fastnade jag för redan när jag gick i 5:an. Märkte att jag var rätt bra på det och gillade fartkänslan. Sedan sprang vi tokmycket under försäsongsträningen i hockeyn. Uppvärmning 3 km, följt av 3 x 2 km 70/20 intervall, styrka + backträning, för att sedan varva ner med 5 km. Min underbara tränare från Örebro, Janne Andersson, sa alltid att det inte var tävling, men satte ändå igång klockan. Gissa hur mycket nedvarvning det blev?

Bilden är från Pinterest.

Det här är nr. 009 av 100 inlägg i utmaningen #Blogg100.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.