Träna Med Mig

För dig som gillar att träna eller önskar att du gjorde det

#enfemma Burpees.

Dags för övningarnas övning – Burpees. Visar två varianter i videon. Pratar om att hitta ett “flow” genom hela övningen. Hitta ditt tempo. Sakta = mer styrka, högt tempo = mer puls/kondition. Behöver jag påminna om att du ska jobba med magstabiliteten? Nej, tänkte väl det..

Min teknik är inte bra när jag gör armhävningar. Har problem med en axel just nu, vilket gör att hållningen inte är hundra.

Vilken variant av Burpees ska du göra då? Om du inte gjort Burpees tidigare rekommenderar jag ändå att du provar båda. Om det inte känns bra att hoppa ut/in går du istället. Gör armhävning på knäna eller tårna. Håll ett tempo som gör att du får upp pulsen ordentligt. 8 st it is. Och tryck på ordentligt i upphoppet!

Här kan du läsa om utmaningen #enfemma. Det går att haka på när som helst ända fram till den 15 mars. Tipsa gärna kompisar som du tror vill vara med.

Gilla gärna Träna Med Mig på Facebook. Då får du gott och blandat om träning och hälsa, hänga med andra, plus att du har koll på när något nytt publiceras på bloggen.

Här hittar du tweets märkta med #enfemma.

Ett svar på ”#enfemma Burpees.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen